Despre mine, dar nu în trei rânduri!

10351167_792739077411342_7301739320313906925_n

Niciodată nu mi-au plăcut textele de trei rânduri, în care oamenii se descriu ca fiind ‘’sociabili și plini de viață’’, tocmai de aceea m-am gândit că merit o descriere un pic mai amplă, așa cum ar merita toți cei mai sus citați.

Și acum, pentru a fi cât pot de concisă, vă spun, că nu sunt plină de calități, dar că tind spre perfecționarea mea ca om. Sunt intr-o continuă explorare a tot ceea ce este in jurul meu de la muzică până la fizica cuantică( pe care nu o ințeleg absolut deloc). Ca drept urmare, am câteva pasiuni din care invăț în fiecare zi lucruri noi și care mă fac fericită spiritual, că material e mai greu în zilele noastre. Îmi pot clasa pasiunile dintr-un singur cosiderent, si anume temporalitatea. Așadar locul întâi, îi revine muzicii, pe care am ascultat-o incă de când eram un tînc, iar părinții mei ascultau Boney M, ABBA, Dr. Alban și Toto Cutugno. Apoi a urmat o lungă perioadă în care am fost fan Andree, Genius, Valahia și al multor alte formații ale anilor ’90. Ușor, ușor, datorită oamenilor pe care i-am cunoscut, am început să ascult muzică rock, ajungând un mare fan Queen, Metallica, Rammstein, E.M.I.L, Omul cu șobolani, Iris, Slayer și lista ar putea continua cu cele mai ciudate nume de formații. Acum, sunt în etapa vieții în care îmi place să ascult Muzica fără să o mai clasific, playlist-ul meu conținând piese din aproape toate genurile muzicale (mai puțin manele).

Un loc secund în topul pasiunilor îl ocupă cititul, nu ca importanța, ci ca moment al descoperirii. Îmi place să citesc din orice domeniu, dar am o slăbiciune pentru romane. Câteva dintre carțile pe care le-aș recomanda sunt ’Roșu si Negru’’ de Stendhal, ”Dragoste pe timp de holeră” de Gabriel Garcia Marquez, toate romanele Cellei Serghi (Pânza de păianjen, Gențiane, Iubiri paralele, Cartea Mironei), ’’5 ani la Auschiwitz’’ de Wieslaw Kielar.

V-aș spune câte ceva și despre cât de mult îmi place să călătoresc, să colecționez vederi cu marile orașe ale lumii, cumpărate chiar de mine, de la locul cu pricina, dar nu cred ca sunt mulți oameni in lume cărora nu le place să fie voiajori, așa ca nu o să insist.

Și pentru că sunt un om al artei și-mi place frumosul țin să vă spun că sunt și oameni pentru care am dezvoltat pasiuni de-a lungul anilor și care îmi sunt exemple în viața. Unul dintre ei este Constantin Brâncuși, datorită sârguinței cu care și-a dus viața, fără să renunțe la visul lui nici măcar atunci când i-a fost mai greu. Al doilea om care îmi place și mă fascinează cu totul este pictorița mexicană Frida Kahlo. Am îndrăgit-o încă de la prima pictură pe care am văzut-o semnată de ea. Pe lângă picturile în care exprimă atât de bine esența vieții, am îndrăgit-o și pentru ceea ce a fost ca om, pentru puterea ei de a susține ceea ce iși dorea într-un timp în care femeile erau private de drepturi.

Aș vrea să mai continui, dar vă las să mă descoperiti odata cu ceea ce am de gând să împart cu voi!

2 gânduri despre &8222;Despre mine, dar nu în trei rânduri!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s